Takuu ja huolto

Takuuseen ja huoltoon liittyvissä asoissa, ole yhteydessä info(at)boijs.fi.

Kaiuttimet

Ongelmatilanteet

Kaikki Boijs Audio Oy:n tuotteet mitataan, testataan ja tarkastetaan ennen toimitusta. Huolellisesti suunniteltu ja rakennettu tuote on edellytys parhaaseen kuuntelukokemukseen. Jos huomaat kuitenkin jotain odottamatonta tai asiaankuulumatonta, ota heti yhteyttä tuotteen myyneeseen liikkeeseen.

Yleisimpiä vikatilanteita aiheuttavat väärin kytketyt kaiutinkaapelit. Tarkista kytkemisen jälkeen, että johdot ovat tukevasti kiinni, napaisuudet ovat oikein päin, eikä ”+” tai ”-” -johto yhdisty toisiinsa aiheuttaen oikosulkua. 

Mikäli ääni ei oikeasta kytkennästä huolimatta kuulu, katso myös vahvistimen ohje vikatilanteissa. Mikäli ääni kuuluu vain toisesta kaiuttimesta, tarkista äänettömän kaiuttimen toimivuus kytkemällä se toimivan kaiuttimen vahvistinkanavaan. 

Mikäli ääni kuuluu, ei vika todennäköisesti ole kaiuttimessa. Mikäli ääntä ei kuulu, voi kaiutin olla vaurioitunut.   


Takuu 

Kaiuttimilla on yksityis- ja ammattikäytössä kolmen (3) vuoden takuu ostopäivästä alkaen. 

Takuu kattaa materiaaleista ja valmistuksesta johtuvat viat. Virheellistä tai huolimatonta käyttöä takuu ei korvaa. Tälläisiä vikoja ovat esimerkiksi huonolaatuisesta ja/tai alitehoisesta vahvistimesta aiheutuva diskanttielementin vaurioituminen. 

Jos kaiuttimen ääni säröytyy, on äänen tasoa pudotettava välittömästi. Takuu ei korvaa liian suuresta äänenvoimakkuudesta aiheutuvia vahinkoja. Kaikenlainen tuotteen purkaminen(elementtien, liitinpaneelin, osien), muuten kuin jos ohjeessa mainitaan, aiheuttaa takuun raukeamisen. Myyjän vastuu ei koske tavaran normaalia kulumista, huononemista tai ulkopuolisista syistä johtuvia vahinkoja. Vältä suoraa auringon paistetta, joka voi mahdollisesti vanhentaa esimerkiksi elementtien ripustuksia ennenaikaisesti. 

Kaiuttimet on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. 


Puhdistus 

Suosittelemme pinnan puhdistamiseen kuivaa mikrokuituliinaa. Mikäli tahra ei kuitenkaan irtoa, voi kevyesti kostutetulla liinalla varoen kokeilla. Pyyhi mahdollinen kosteus kuivalla mikrokuituliinalla.