Vaihto- ja palautusoikeus

Sivun alareunasta löytyvä palautuslomake on täytettävä aina ennen tuotteiden vaihtoa tai palautusta.

Erikseen sovittuna asiakas voi palauttaa tuotteen itse Boijs Audio Oy:n toimipisteeseen, josta ei koidu palautuskuluja. Asiakas vastaa palautuskustannuksista, jos tuote palautetaan postitse. Postitse palautettaessa tuote on lähetettävä perille toimitettuna. Emme nouda palautuksia postitoimistosta, emme myöskään hyväksy postista noudettavaksi lähetettyjä palautuksia. 

Asiakkaalle kustomoiduilla tai erikoistilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeuttaasiasta ilmoitetaan tuotetiedoissa. 

Olethan sähköpostitse yhteydessä info@boijs.fi, jos tulee muuta kysyttävää.

 

Palautusosoite:

Boijs Audio Oy
Haarajoenkatu 5 B
04480 HAARAJOKI

 

 

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Vaihto- tai palautusoikeutta ei ole, jos tuotteen pakkaus on vahingoittunut tai jos tuotetta on käytetty ja se ei ole enää myyntikelpoinen, pois lukien vialliset tai kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet.

Mikäli saamasi tuote on kuljetuksessa vaurioitunut tai se on viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi sopiaksesi tuotteen vaihtamisesta. Pyrimme korvaamaan viallisen tai virheellisen tuotteen uudella vastaavalla tuotteella. Mikäli tämä ei ole mahdollista, asiakkaalle hyvitetään hänelle tilauksesta aiheutuneet kulut palautusehtojen mukaisesti. Boijs Audio Oy ei toimita uutta tuotetta tai hyvitä tuotteen hintaa ennen kuin viallinen tai virheellinen tuote on palautettu ja vika tai vaurio on voitu todentaa. Tuote palautetaan Boijs Audio Oy:n määräämällä toimitustavalla.

Jos tilauksen osittainen palautus johtaa siihen, että lopullisen tilauksen arvo jää alle 100€, palautuksesta vähennetään pientoimituslisä (7€ tai 12€) riippuen onko tavarat tilattu kotiinkuljetuksella vai noudolla Postista/automaatista.

Tilatun lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Veloitamme noutamatta jätetyn palautuspaketin käsittelystä 25€ ellei asiasta ole erikseen sovittu tai ilmoitettu asiakaspalveluumme ennen lähetyksen palautumista.

Normaalin palautusoikeuden lisäksi Ostajan Apulainen– palvelu antaa sinulle mahdollisuuden peruuttaa ja palauttaa tuotteita erikseen ilmoitetun tarkistusajan sisällä ennen kuin rahasi tilitetään maksupalvelusta verkkokauppiaalle.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä Boijs Audio Oy, info@boijs.fi.

 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

 

Palautuslomake

Kirjoita sähköpostiosoitteesi
Kirjoita tähän tilausnumero
Kirjoita tuotteiden kappalemäärä
Kirjoita tuotteiden kappalemäärä
Kirjoita tuotteiden kappalemäärä
IBAN-tilinumero - Mikäli toivot hyvityksen ja maksoit muulla kuin kortilla tai Svea maksulla
Kuvaile mahdollisimman tarkasti tuotteessa ilmennyt vika